E-Mail: info@mercatdetallers.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838 |

Blog

Com gestionar bé emocions com la por, l’ira i l’enveja

Com gestionar bé emocions com la por, l’ira i l’enveja

 

Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill” Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.

Les emocions són la sal de la vida, encara que hi ha emocions com l’ira, la por i l’enveja que, quan s’activen, ens poden abocar a perdre els papers, a renunciar a fer o a dir, a reaccionar amb formes poc encertades per a la situació, en definitiva: a comportar-nos poc convenientment.

La majoria de les vegades no ens satisfà la nostra reacció emocional, ja sigui quan esclatem en còlera o quan ens n’inhibim; ja sigui quan renunciem a fer o a dir per por a les conseqüències, o bé quan reaccionem absolutament fora de to per una enveja desmesurada. Retrobar la mesura ens interessa!

En aquest taller, presentarem quin paper juguen aquestes emocions, amb quins recursos comptem per modular-les i com aconseguir-ho. Gestionar bé emocions com la por, l’ira i l’enveja ens interessa. No t’ho perdis!

Crèdits de la foto de capçalera: ٭٭ NơƐണí ٭٭ / Foter / CC BY| Modificacions: La imatge ha estat retallada respecte l’original.

Aquest taller serà impartit per la Sophia Blasco, assessora i coach personal. Resident a Badalona, la vocació i la passió de la Sophia és contribuir a la salut i benestar de les persones i per aquest motiu es dedica al coaching des de l’any 2003.

  • Dia i hora: 31 d’agost de 20h a 22h
  • Lloc: Mercat de Tallers. Carrer Prim 6, Badalona.

 Preu Oferta Obrim per Vacances: 8€ un taller | Pack 3 tallers: 20€ 

Places limitades! Reserva la teva plaça al taller, escrivint a info@mercatdetallers.com o omplint el següent formulari:

Formulari de reserva i pagament opcional

Les reserves estan tancades per aquest taller/curs