E-Mail: info@mercatdetallers.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838 |

Blog

Com superar la por al fracàs

Com superar la por al fracàs

 

David Kelley, dissenyador i especialista en alliberar el potencial creatiu de persones i organitzacions, i dissenyador de les icones “M’agrada/No m’agrada” explica: “Recordo un dia, a l’escola, el meu amic, Brian estava fent un cavallet amb argila, una de les nenes de la classe, en veure’l, li va dir: És espantós. No s’assembla gens ni mica a un cavall. Brian va destrossar el cavallet i el va llançar a les escombraries. Mai més no va tornar a fer res semblant.”

Moltes persones hem viscut experiències similars, algunes, en viure-les, han renunciat a la seva creativitat; aquesta renúncia comença a la infància i es consolida a l’adultesa; aquesta por a l’opinió de l’altre mata la creativitat.

Al taller, descobrirem què s’amaga darrera la renuncia a la creativitat i com podem recuperar la confiança en la pròpia creativitat per emprendre nous camins, desenvolupar idees innovadores, triar les millors opcions i prendre bones decisions.

Crèdits de la foto de capçalera: CollingwoodConference / Foter / CC BY-SA | Modificacions: La imatge ha estat retallada respecte l’original.

Aquest taller serà impartit per la Sophia Blasco, assessora i coach personal. Resident a Badalona, la vocació i la passió de la Sophia és contribuir a la salut i benestar de les persones i per aquest motiu es dedica al coaching des de l’any 2003.

  • Dia i hora: 14 de setembre de 20h a 21:30h
  • Lloc: Mercat de Tallers. Carrer Prim 6, Badalona.

 Preu: 12€ | Demana l’oferta 5×4 

El taller es realitzarà sempre que s’assoleixi un mínim de 8 places reservades

Places limitades! Reserva la teva plaça al taller, escrivint a info@mercatdetallers.com o omplint el següent formulari:

Formulari de reserva i pagament opcional

Les reserves estan tancades per aquest taller/curs