E-Mail: info@mercatdetallers.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838 |

Blog

Fotografia les teves vacances!

Fotografia les teves vacances!

 

Amb les vacances arriba el moment de gaudir del nostre temps lliure anant a la platja, fent excursions, viatjant o descansant, amb la família, en parella o sols… Són moments que ens fan feliços i que sempre volem recordar! 

En aquest taller aprendrem tècniques bàsiques dirigides a fotografiar les diverses circumstàncies que podem trobar-nos durant les vacances i com podem treure’n el màxim profit.

A qui va dirigit: Aquest taller va destinat a qualsevol persona que vulgui obtenir millors fotos de les seves vacances. És recomanable tenir uns coneixements mínims de fotografia, tot i que no és indispensable.

Has de portar: Podem portar el nostre equip fotogràfic per a la resolució de dubtes.

Crèdits de la foto de capçalera: Donald Jusa / Foter / CC BY | Modificacions: La imatge ha estat retallada respecte l’original.

Aquest taller serà impartit per l’Albert Lleal. Fotògraf especialitzat en fotografia de natura. Les seves imatges han aparegut en mitjans com National Geographic Espanya i França, The Times, Quo, DEscobrir Catalunya, Sapiens… i els seus reportatges han estat publicats en Dominicals de El País, La Vanguardia, El Periódico… És l’únic fotògraf espanyol representat per l’agència de fotografia de natura Minden Pictures. 

  • Dia i hora: 28 de juliol de 19h a 21h
  • Lloc: Mercat de Tallers. Carrer Prim 6, Badalona.

 TALLER GRATUÏT  

El taller es realitzarà sempre que s’assoleixi un mínim de 6 places reservades

Places limitades! Reserva la teva plaça al taller, escrivint a info@mercatdetallers.com o omplint el següent formulari:

Formulari de reserva i pagament opcional

Les reserves estan tancades per aquest taller/curs