E-Mail: info@mercatdetallers.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838 |

Blog

Taller de Twitter

Taller de Twitter

TALLER DE TWITTER

Explicarem què és Twitter, per què ens pot ser útil, com crear i personalitzar un usuari, com publicar i respondre tuits, què són i com utilitzar hashtags, com seguir usuaris i com aconseguir seguidors, com flitrar tuits segons els nostres interesos, crear llistes i finalment donarem unes recomanacions per no semblar “nobatos” i treure el màxim partit a Twitter.

Aquest taller va dirigit a qualsevol persona que gestioni o vulgui gestionar un compte de Twitter personal, professional, d’un comerç o de qualsevol tipus de negoci.

Requisit: Ser usuari habitual d’internet i saber utilitzar diferents eines i recursos disponibles a la xarxa.  

Aquest taller serà impartit per la Isabel Mas. Creadora de Mercat de Tallers i badalonina d’adopció. Combina la gestió de Mercat de Tallers amb la planificació de projectes web, comunicació i màrqueting digital. La seva il·lusió sempre ha estat transmetre el coneixement i recursos apresos al llarg de la seva experiència professional, i és gràcies a aquest projecte, que ha aconseguit fer-la realitat.  

  • Dia i hora: 2 de desembre de 13:30 a 16:00
  • Lloc: Mercat de Tallers. Carrer Prim 6, Badalona.

 Preu: 10€ | Demana l’oferta 5×4 

El taller es realitzarà sempre que s’assoleixi un mínim de 4 places reservades

Places limitades! Reserva la teva plaça al taller, escrivint a info@mercatdetallers.com, trucant al 930178354 o omplint el següent formulari:

Formulari de reserva i pagament opcional

Les reserves estan tancades per aquest taller/curs