E-Mail: info@mercatdetallers.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838 | EL TEU COMPTE

YOGA IOGA Badalona

 YOGA BADALONA 

A partir d’un treball corporal mitjançant postures, respiració, meditació i relaxació podem dirigir-nos cap a estats de concentració i de presa de consciència que ens permeten aconseguir un benestar físic, mental i espiritual.

El yoga, amb la seva humilitat, generositat i saviesa, representa una manera d’estar i de viure. Ens mostra el camí per retrobar-nos a nosaltres mateixos, amb la nostra essència, i d’aconseguir l’equilibri dins del desequilibri constant de la vida.

Pràctica que permet obrir un espai a aquesta la filosofia mil·lenària lligada a la cultura hindú i budista que té els seus orígens a l’Índia. El IOGA significa fusió, fusió de l’individu amb l’Univers, unió de cos, ment i ànima.

 Sobre l’Eva Ferrer… 

Sempre, des del cor i amb humilitat, segueixo aprenent amb tot allò que la vida m’aporta.

Les sessions seran impartides per l’Eva Ferrer que va descobrir el ioga fa més de 12 anys amb el mestre Enric Boada. Es fa formar com a professora de ioga a l’escola Equilibrium Bhakti Yoga Shala, reconeguda per l’Associació Espanyola de Practicants de Ioga (AEPY) i per la Unió Europea del Ioga (UEY). Després de ser mare es va realitzar la formació de ioga per a nens amb Veronica Cobos a IOGAINENS i, més recentment, a l’escola Shunia Yoga ha fet la formació Childplay impartida per Gurudass Kaur. Actualment està fent un curs de profundització en el ioga i ciclicitat femenina.

 Horaris, condicions i preus 

Dilluns i dimecres de 15:00 a 16:15 i de 16:30 a 17:45

JULIOL SENSE MATRÍCULA

 30€/mes 1 sessió/setmana   50€/mes 2 sessions/setmana   12€ classe solta 

CLASSE DE PROVA SENSE COMPROMÍS

Grups reduïts de màxim 8 persones | Matrícula: 25€

mercat de tallers badalona

Yoga a Badalona | Mercat de Tallers

 Disposem d’una PÒLISSA de responsabilitat civil per donar-vos cobertura en les activitats que participeu